|
|
| Autor |
Wiadomość |
mlodzik69
|
Napisano 2010-01-05, 19:44 |
|
|
Jak w temacie, jaki byłby dla mnie najlepszy windows , 7 czy xp ? Jezeli windows 7 to jaki dokładnie ? I czy wszystkie gry sa już kompatybilne z nowym oto windowsem?
Moje parametry :
Procesor : Amd Athlon 2.71 Ghz Trzy rdzenie, 2Gb ram DDR3 ,GeForce 9800GT 512Ram DDR3, Zasilacz 420W |
|
|
|
|
 |
|
|
 |
aim92
|
Napisano 2010-01-05, 19:58 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
MyszOn
|
Napisano 2010-01-21, 19:04 |
|
|
7. Najnowszy system i ma dopracowane błędy Xpka, a czemu?
Bo XP jest już stary, ma 7 lat więc te nowe gry często odmawiają posłuszeństwa dziadkowi, a 7 jest nowy, więc lepiej wziąć się za sevena ;] |
|
|
|
|
 |
marszy65

Martino
|
|
Napisano 2010-02-15, 22:58 |
|
|
Windows 7 Jest bardzo dobry jeśli chodzi o gry to da sie odczuć (FPS): |
|
|
|
|
 |
Koala

Nie mam Komputera
|
|
Napisano 2010-02-17, 18:59 |
|
|
| XP! Bo starsze gry typu Gothic 1 nie zadziałają już |
|
|
|
|
 |
pyskaty
|
Napisano 2010-02-19, 14:52 |
|
|
| MyszOn napisał/a: | 7. Najnowszy system i ma dopracowane błędy Xpka, a czemu?
Bo XP jest już stary, ma 7 lat więc te nowe gry często odmawiają posłuszeństwa dziadkowi, a 7 jest nowy, więc lepiej wziąć się za sevena ;] |
Pokaż mi grę, która nie działa na XP właśnie dlatego, że próbujemy ją na XP odpalić, a postawię piwo
| Koala napisał/a: | | XP! Bo starsze gry typu Gothic 1 nie zadziałają już |
Działają z patchem. Czasy, kiedy na win7 nie dało się odpalić starych gier skończyły się po wydaniu pierwszego RTMa.
Jedyna gra, której do tej pory nie udało mi się odpalić to Command&Conquer jedynka. Chociaż ręki bym sobie nie dał uciąć, czy ona w ogóle na viście/xpku by zadziałała. Ot- zabytek.
@topic
Bierz siódemkę, za jakiś czas dokupisz jeszcze 2gb ramu i będziesz zadowolony dużo bardziej niż z xp. |
|
|
 |
|
|