Strona została postawiona na cms'ie e107. Temat strony to crystal v2.
Jak widać, znajduje się tutaj (mniej więcej w połowie strony) niebieski pasek informacyjny na którym przewija się tekst z informacjami.
Geneza problemu:
Niedawno wydzieliłem 3 obszar strony (tam gdzie znajdują się polecane filmy, losowe zdjęcia, itp) i jak widać udało się. Ale, potrzebowałem stworzyć pasek informacyjny a la tvn24, więc stworzyłem go. Chcąc go umieścić pod samym menu, wydzieliłem poziomy obszar o szerokości 100%. Teraz trzeba było wstawić pasek a więc zrobiłem to w postaci pluginu. Udało się i pasek sam w sobie działa prawidłowo, ale...
No właśnie, powinien się znajdować w wydzielonym obszarze czyli pod samym menu, a jak widzicie znajduje się w połowie strony, i co ciekawe zauważyłem, że właśnie ten trzeci obszar (w porównaniu do dwóch pozostałych znajdujących się na lewo od niego), w ogóle nie reaguje na to że jest wydzielony 4 obszar... kombinowałem i w pliku theme.php i w style.css, ale to nie przynosi żadnych efektów.
Nie wiem już, jestem bezradny. Do wiadomości dołączam małą paczkę w której znajdują się plik theme, plik style.css i sam plik pluginu tego paska. - http://www.sendspace...d998e52a239ff37